Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Работи на контакт, да.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Мисля че като включиш на задна и трябва да спре. Иначе от това за светлините не виждам смисъл - самото огледало си има два датчика, един срещу движението и един гледа назад и се затъмнява когато отпред му стане тъмно а отзад светло.
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщение
        Мисля че като включиш на задна и трябва да спре. Иначе от това за светлините не виждам смисъл - самото огледало си има два датчика, един срещу движението и един гледа назад и се затъмнява когато отпред му стане тъмно а отзад светло.
        Всички знаем как работи това огледало. Работата е там, че като не си пуснал светлините, значи навън е светло. А като е светло, за чий ти е затъмняване на огледалото, кой ще те заслпи посред бял ден?! Така е при 164 - вечер, когато караш с пуснати фарове работи. Ще видя как ще го свържа, благодаря на всички.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• За това дали навън е светло се грижи датчика на огледалото - като карам на фарове през деня понеже такива са ни законите за чий ми е да ми се затъмнява огледалото ?!
          Не искам да се заяждам ама при така работещото огледало да има значение дали работят фаровете или не ми се вижда безсмислено.
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщение
            За това дали навън е светло се грижи датчика на огледалото - като карам на фарове през деня понеже такива са ни законите за чий ми е да ми се затъмнява огледалото ?!
            Не искам да се заяждам ама при така работещото огледало да има значение дали работят фаровете или не ми се вижда безсмислено.
            Просто ти е ненужно, както и да ти светят габаритите из цялата кола, ICS да светне в нощен режим и др. нощни екстри. През деня се кара на дневни светлини. Недей да търсиш логика, не ти трябва. Инженерите преди 20+ години вече са я приложили.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Колеги как е по правилно са се съхраняват гуми които са си с джантите и ще си стоят така напомпани до зимата,една върху друга или прави,тоест опряни на стената?

Comment

• Аз мия джантите боядисвам ги, помпя ги колкото трябва, слагам ги в чувалите и ги слагам една върху друга.
                До зимата са спаднали с 0,1 бар.
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 13:27.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• В петък с кой минавах Шипка, сива 166 дизел СА 5929
                  алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                  алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Айде малко полезно инфо,купих си щипки за праговете от Александър Ауто по 6лв. бройката,така че ако някой търси да знае че там има.

Comment

• Колеги, вашата хидарвлика как ви се струва спрямо тази на други автомобили?
                      Карах в събота един пасат, вярно че е 2009 май, но хидравликата му е в пъти по-лека от моята. Има си масло в моята, не свири, няма течове ама си е тежичка...
                      Алфа...всичко друго е компромис!
                      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Нямам забележки спрямо хидравликата. Със сигурност има и по-леки, то това са капризи

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                          Колеги, вашата хидарвлика как ви се струва спрямо тази на други автомобили?
                          Карах в събота един пасат, вярно че е 2009 май, но хидравликата му е в пъти по-лека от моята. Има си масло в моята, не свири, няма течове ама си е тежичка...
                          По принцип на Алфа хидравлиците са по-тежки и воланите по-директни. (въртиш малко завива много) Това им е хубавото, аз лигави хидравлики не харесвам. Усилването на спирачките също не обичам да е много голямо.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Някой може ли да ме упъти къде се намира приемника за централното заключване Не говоря за модула М80 а устройството което приема сигнала от ключа
                            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Някъде около третия стоп под кората мисля е
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• Верно има кутиика и най вероятно е тя Благодаря Замислил съм да сменям ключа че на моите ключове вече им се порутика капаците
                                ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Working...
                                X